miercuri, 24 iunie 2009

La mare

Am reusit sa ajungem si noi cateva zile la mare. Am avut ceva emotii cu Eva pentru drum, pentru cazare, somnic si orele de masa. Dar, bitzilina a fost cumintica atat la ducere, cat si la intoarcere, a facut nani, a admirat peisajul.


La joaca in Carrefour Constanta
Am facut un mic popas aici ca sa-l asteptam pe tati si pe finul care au fost la peste in Delta. Am profitat si am bagat-o pe Eva la locul de joaca .. ce fericita a fost, nu stia la ce jucarie sa se mai duca.


Apoi am plecat catre 2 mai caci acolo ne-am cazat, la o viluta pe faleza. Aici am avut un apartament cu doua camere, baie si bucatarie. Pentru ca nu i-am luat patutul, Eva a dormit cu noi in pat .. concluzia .. data viitoare ii iau patul pliant caci e un mare chin .. noi nu prea ne-am odihnit caci eram atenti la printesa sa nu o lovim si in plus ea se mai foia, se intorcea si ne trezeam si noi automat.
Abia a doua zi am ajuns pe plaja, apa a fost tare rece, nu am reusit s-o bagam si pe Eva, din pacate. Mai mult, a venit un val si a udat-o la picioare si s-a pus pe tipat. Si-a facut in schimb de lucru la nisip cu galetuse si lopetele .. a gustat apa de mare si a papat nisip.


A fost tare frumos si abia astept sa mai dam o fuga. Dupa ce ne-am intors, Eva s-a dat peste cap cu mancarea .. e in greva foamei desi orele de masa si somn i le-am respectat si la mare. Sper sa-si revina cat de curand!

7 comentarii:

Ceska777 spunea...

Eva e grozava!!!!! Ultima poza e de revista, ce urla ea acolo, la mami?????

elle spunea...

hehe .. nu vroia sa rada si am intrebat-o "eva, cum rade fata?" si a ras .. cu toti dintii .. :))

Gabriella spunea...

Ultimaaaa pozaaaa dementiala!!!
Pupam o frumoasa mica si cuminte!

Silvia spunea...

Se pare ca Evei i-a priit marea! Super fetita ce aveti voi acolo!

Voi ati facut baie sau doar la soare?

Mai plecati si in concediu sau e sarcina prea pe ultima suta de metri?

Miutza spunea...

Evita scumpa e o frumusete, atat de expresiva si de dulce ca-ti vine sa vorbesti cu pozele :) pupam dulceata mica :)

elle spunea...

cretule, o sa mai mergem cateva zile la munte si cred, cateva zile la mare .. nu am facut baie caci era apa mult prea rece.

miutza .. pupaceli!

草蜢Jon spunea...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍