vineri, 12 iunie 2009

Creştem

Eva creşte si pe măsură ce creşte se nazdravaneşte. Se caţără peste tot, se bagă peste tot, trage de toate obiectele din casă, deschide si cotrobăie prin dulapuri. Nu vă spun cum arata genunchii ei .. plini de bube si julituri (promit sa vin şi cu dovezile nazdrăvăniilor). Dar mă bucur, mă bucur tare că este un copil activ, atent si inteligent care imi solicită atenţia mai tot timpul. Seara când ies cu ea în parc, nu pot sta nici 5 minute pe bancă să-mi trag sufletul si mi-e din ce in ce mai greu .. cu burta de 6 luni, vreo 6 kg în plus, cu picioare si mâini umflate.

Pe zi ce trece, îmi arată că mai învaţă ceva .. are si cuvinte noi in vocabular .. pa-pa-u = capacul şi tataii .. cred că-i place cum sună că una-doua prin casă îl striga pe ta-su mare. Încet-încet, începe să lege si "propoziţii" .. Ieri îi dădeam să manance şi o aud dintr-o dată: "alo, tata da da?" Acum cateva zile ne-am oprit la o benzinarie să-mi ia soţul apa şi i-am zis şi ei, uite mami, tati se duce să ia apa ptr mama .. sta un pic si spune .. "tata apa mama" .. m-a topit!

Şi ar mai fi câte şi mai câte .. care nu-mi vin acum în minte dar .. lucruri pe care le voi scrie pentru că nu vreau să le uit.

9 comentarii:

Lala spunea...

Pup nazdravana mica si frumoasa.
Si pe mamica ei .

Roxana spunea...

Vai ce bine-mi pare c-ai deschis iar 'boutique'-ul cu surprize :* (ca n-am icon cu pupic).
Mi-ai lispit la apel, dimineata, la revista blogurilor!

Un pupic si pentru printzesa 'argint viu'!

Lavi spunea...

Frumusetea mica si blonda! De cand era mica era neastamparata si agila, promitea ca o sa fie smart! Pupici si felicitari, mami, ca o stimulezi si ii raspunzi nevoilor ei de a cerceta tot!

Ceska777 spunea...

Si pe langa Eva mai creste cineva... si nici nu-ti dai seama cum! Si asa va fi o buna bucata de timp si peste 20 de ani o sa lacrimezi cand iti vei vedea fetele.....

Silvia spunea...

Bravo, Eva mica si desteapta!

Mama Iuliei spunea...

Pupam Eva, mami Elle si burtica!
Bine ca ai revenit!

Gabriella spunea...

Heiii esti sigura ca acei genunchi sunt ai fetitei tale???
Mie mi se par ai cotofanei mele:)))
Daca te linisteste cu ceva, avem aceleasi semne de "buna purtare":)))

elle spunea...

hehe .. e de groaza, gabriela .. fuge de rupe pamantul si nu se uita pe unde fuge .. si zbang .. buba .. acum vad ca o tine cu vanatai ..

草蜢Jon spunea...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛